Det praktiske

De Små Mejser er en privat børnepasningsordning som alternativ til almindelig dagpleje. Jeg holder til på Mejsevænget 4 i  Fuglekvarteret i Næstved, som er en lukket villavej.

Jeg passer børn i dagplejealderen 0 til 3 år, hvorefter de er klar til evt. børnehave.

Ledige pladser:
Jeg har en enkelt ledig plads til start med det samme. Ring til mig på tlf. 27 26 64 81 eller skriv på sanne@desmaamejser.dk

Åbningstider:
Mandag – Torsdag  7.00 – 16.30
Fredag  7.00 – 15.30

Har du brug for at vi justerer åbningstiderne lidt, så ring eller skriv, så tager vi en snak om, hvad der kan lade sig gøre.

Pris:
9.200 kr. pr. md. Der er betaling i alle 12 måneder inklusiv ved ferie og sygdom. Beløbet betales månedligt. Tilskud fra kommunen er 6.345 kr, hvilket giver en egenbetaling på 2.855 kr.

Jeg sørger for barnevogn/krybbe, seler, dyner, bleer, vaskeklude, solcreme faktor 30 og mad.

I skal selv medbringe tøj til årstiden, skiftetøj og special kost (f.eks. modermælkserstatning og. lign.).

Ferie / Lukkedage
Jeg holder lukket alle helligdage. Helligdage er: Skærtorsdag, Langfredag, 2. påskedag, Kristi Himmelfartsdag, Store Bededag, 2. pinsedag, Grundlovsdag, Juledag, 2. juledag og Nytårsdag (Ikke 1. maj).

Jeg holder ferie/lukket en række datoer i løbet af året. Disse er bl.a.:

To dage i uge 7 (skolernes vinterferie) det vil skifte mellem mandag og tirsdag eller torsdag og fredag.

Jeg holder lukket de tre hverdage op til påske.

Jeg holder også lukket fredagen efter Kr. himmelfartsdag.

Jeg holder 3 ugers sammenhængende sommerferie. Disse vil ligge indenfor skolernes sommerferie. I 2021 er det uge 28-29-30.

Jeg holder normalt 2 lukkedage i uge 42 (skolernes efterårsferie). Enten mandag & tirsdag eller torsdag & fredag. I 2021 holder jeg dog ikke fri i uge 42.

Jeg holder lukket mellem jul og nytår med et par dage ekstra før jul og d. 2. januar med. I 2021 holder jeg fri d. 22, 23 og 24 december.

Derudover vil der være en uge ekstra plus nogle indlagte dage, som vil skifte fra år til år. I 2021 holder jeg fri uge 43 (efter skolernes efterårsferie). De øvrige dage vil blive meldt ud i god tid.