Hvem er jeg

Mit navn er Sanne Nielsen, jeg er 41 år og har gennem meget af mit liv arbejdet med børnepasning, da det altid har haft min interesse.

Jeg er uddannet pædagog siden 2007 og har været ansat i Eventyrgården i Næstved Kommune siden da, indtil jeg nu valgte at blive privat børnepasser i 2021. Før jeg blev færdiguddannet som pædagog, har jeg være i institutionen on and off siden år 2000, både som ufaglært og som uddannet pædagogmedhjælper.

Jeg har gennem årene arbejdet med både børnehavebørn og vuggestuebørn og jeg har erfaring med alle aldersgrupper fra de helt små til førskolealderen. De senere år har jeg primært passet de små børn i vuggestuen.

Jeg har været med i forældreforeningen på mit arbejde siden 2009, kun afbrudt af barsler. Jeg har være tilknyttet ung-mor programmet det seneste år og jeg har været på kurset ”vuggestueprojektet” og jeg var blandt nogle af de første der tog kurset i sprogvurderinger.

I 2022 er jeg blevet færdig som DGI certificeret børnepasser.

Privat har min mand og jeg 3 piger i alderen 12, 10 og 7 år. Vi har været gift nu i 11 år og været sammen siden 2005. Vi bor i parcelhus i Fuglekvarteret i Næstved. Jeg har tidligere haft Næstved Amatørscenes børneteater igennem 3 år, hvor jeg samlet har undervist 40 børn i alderen 8 til 14 år.

Jeg har længe gået med drømmen om at være selvstændig børnepasser, selv kunne tilrettelægge min hverdag og i endnu større grad have fokus på min lille gruppe af børn.

Især coronatiden har vist mig, at små grupper af børn virkelig er noget jeg brænder for. Jeg har mulighed for at give dem min fulde opmærksomhed med en struktureret og genkendelig hverdag, hvor jeg har tid og mulighed for at nå rundt til alle børn. Få set dem i øjnene, vise dem nærvær og omsorg og have tid til den enkelte.